Aroma cafelei de altadata

0 Comments
Va este dor de o poveste? Ei bine, asezati-va confortabil intr-un fotoliu si luati-va o cana de cafea aproape..pentru ca de ea vom povesti.. De aroma cafelei de altadata..
"A fost odata ca niciodata, ca de n-ar fi nu s-ar povesti..nu?"
Sute de intrebari, aparate de fotografiat in fiecare colt, reporteri, garzi de corp..toate acestea il obosesc pe Beker. Ii e dor de copilarie, ii e dor de clipele de liniste. Ar da parca orice sa se intoarca in timp, in casuta umila a bunicii si sa-si stranga din nou sora la piept. Mama i-a parasit cand el era de-o schioapa, nu si-o aminteste deloc, si-o imagineaza doar din povestirile surorii sale mai mari Fairuza.
Au crescut impreuna pana intr-o zi cand bunica a plecat la cer. Din acea zi copilaria i-a fost drastic intrerupta. Si-o aminteste de parca a fost ieri,  de fiecare data cand pune capul pe perna: micuta la stat, cu fata arsa de soare, mereu cu zambetul pe buze..asa era batrana Seherezada. Muncea sarmana de zori si pana seara pe plantatiile de cafea si cat de dragi ii erau cosurile pline cu boabe crude cu miros imbietor, numai dansa stia sa spuna. "Cafeaua are povestea ei, zicea batrana si numai cine ii cunoaste tainele poate duce traditia aromei mai departe"..Micutul Beker, nu intelegea prea multe despre acese taine pe atunci, insa stia ca va veni o zi in care tot acest mister ii va fi deslusit.
 



Bunica Seherezada i-a cresut si educat pe cei doi, cum a stiut ea mai bine si de fiecare data inainte de a-i saruta de noapte buna, le mai spunea cate o poveste, pentru ca stia atat de multe, incat o viata ar fi tot povestit. Era totul atat de frumos si zilele se scurgeau atat de lin, pana intr-o zi cand bunica s-a stins din viata iar Beker si Fairuza au luat-o pe drumuri diferite, pentru a-si face un rost viata.
Lui Beker, norocul i-a suras..probabil ca de acolo de sus bunica il indruma si ocrotea.. A ajuns "om mare" exact asa cum voia sa-l vada batrana. Si pentru ca voia sa cunoasca tainele nescrise ale aromei cafelei, s-a hotarat sa incerce sa transforme boabele verzi intr-o licoare care sa cucereasca lumea.
A muncit din greu ce-i drept, dar cu munca a fost obisnuit inca din copilarie si nu i se parea nimic atat de greu incat sa dea inapoi. Zi si noapte a mesterit aparatul ce urma sa-i aduca satisactia. Era aparatul care transforma cafeaua proaspat culeasa, intr-o minunatie de gusturi si savoare. Era aparatul care urma sa-l faca celebru pe Beker al nostru si sa-l aduca astfel aproape de sora pierduta, pentru ca intr-o zi mare i-a fost mirarea cand in multimea de oameni adunati in jurul sau pentru a lua parte de la demonstratiile aparatului de cafea i-a zarit chipul Fairuzei. Au izbucnit amandoi in lacrmi de bucurie si au jurat ca nu se vor mai desparti niciodata. Si-au amintit de fiecare clipa a copilariei lor si au avut atat de multe de povestit incat nici 1001 de nopti nu le-a ajuns pentru a depana amintiri, alaturi de o ceasca din elixirul fermecat pe care Beker il descoperise. Cu sigurana bunica ii privea de acolo din cer si zambea multumita.
Au trecut ani multi de atunci si aparatul de cafea al bravului nostru Beker a evoluat odata cu trecerea timpului, transformandu-se intr-o frumoasa cafetiera careia nu-i trebuie decat apa si cafea pentru a ne aduce in casa "aroma cafelei de altadata".

Pentru a aduce gustul cafelei la ibric din vremea bunicii Seherezada, acum in timpurile noastre este necesar sa intram pe magazinul MarketOnline.ro de unde ne putem alege cafetiera dorita dintr-o multime de modele,  in cativa pasi foarte simpli.


MarketOnline.ro oferă de asemenea multiple beneficii care vin în sprijinul nevoilor clienților săi: transportul gratuit la peste 20.000 produse, un program de fidelizare cu reduceri de 7 stele, returul produselor în caz de nemulțumire, plata produsului după primire, posibilități multiple de plată în rate precum și peste 300 de promoții active.
Prioritatea numărul unu a magazinului online este să mulțumească toți clienții săi oferindu-le nu doar produse de calitate, ci și servicii de 7 stele:
1.Spune întotdeauna DA clienților;
2.Anticipează cu precizie dorințele și nevoile clienților;
3.Comunică întotdeauna adevărul;
4.Respectă întocmai promisiunile făcute;
5.Oferă suport și consultanță tuturor vizitatorilor săi;
6.Vinde numai produse de marcă, noi și cu garanție;
7.Răspunde oricărei solicitări în maxim 60 de minute
 
Savoarea unei cafele la ibric poate fi stirbita de timpul de preparare, dar si de potentialul de murdarire a aragazului. Avantajele utilizarii unei cafetiere sunt numeroase, in special daca nimeresti modelul potrivit. Desi poate parea o decizie banala la prima vedere, achizitia unei cafetiere este un lucru pe care sa-l iei in serios acordandu-i multa atentie daca tii la calitatea cafelei. Trebuie sa tii cont de o serie de factori pentru a fi sigur ca faci o achizitie corecta. . Intodeauna cand alegi o cafetiera pentru termen lung trebuie sa iei in considerare capacitatea, materialul, plita pentru mentinerea cafelei calde, potentialul estetic si ergonomic si nu in ultimul rand pretul. De ce sa cheltuim o avere, cand putem apela cu incredere la cafetiere la promotii, pentru a beneficia de reducerile aplicate special pentru clienti.
Daca nu inca nu v-ati hotarat pentru ce model sa optati, am ales pentru un model de cafetiera, alaturi de care cu siguranta va veti petrece multe zile de acum inainte, pentru ca ..."nimic nu se compara cu o cafea buna".
 
 
 
 
Cafetiera Arzum profesionala, reinvie traditia cafelei turcesti, aducand aroma deosebita si procedeul de preparare in secolul 21. Bogata traditie mostenita este acum racordata la rigorile tehnologice astfel poti savura 500 de ani de experienta in prepararea cafelei direct in ceasca, in confortul casei tale sau in birou fara a avea nevoie pentru preparare de ibric, nisip sau foc.
 
 
 
 

Aparatul Arzum OKKA vă permite să optați pentru una din cele trei dimensiuni de cafea, are o funcție de auto-curățare, motiv pentru care veți putea savura cea mai bună cafea turcească în liniște, fără a fi nevoie să vă gândiți la altceva.
 
 
 
 
Gustul și aroma sunt unice, le veți întâlni doar în Turcia, totul este 100 % natural, doar apă și cafea!
 
 
 
 
Acest articol a fost scris pentru SuperBlog2015.

 


















You may also like

Niciun comentariu:

Translate