Bucuresti Mall- Vitan si experienta de shopping

0 Comments

De curand am fost selectata intro noua campanie Buzzstore si Buzuresti Mall-Vitan,  in care am avut ocazia sa ma bucur de relaxare prin magazinele mall-ului Vitan.
Buzzstore crede in frumusetea si alegerile noastre si alaturi de Bucuresti Mall- Vitan, ne-a lasat sa ne inspiram de magie indiferent de anotimp, punandu-ne la indemana un voucher de 150 ron numai bun de "consumat" in magazinele Zara sau Massino Dutti.Fie ca o femeie are rezistenta necesara unui maraton de o jumatate de zi prin magazine sau se limiteaza la doua-trei ore, cu siguranta shopping-ul este sportul preferat al doamnelor. Si daca mai sunt si reducerile de sezon, atunci cu siguranta femeile ajung pe primul loc in clasamentul acestui sport extrem! Iar daca vor cu orice pret sa puna mana si pe o medalie, @Buzzstore le vine in ajutor si le ofera fix ce au ele nevoie "voucherul" numai bun de cheltuit..
Vorba aceea : "Da-i femeii pantofii potriviti si ea va cucerii lumea".

Si pentru ca ne puteam allege orice, iata cu ce m-am intors acasa:
 Fie ca e abia inceputul saptamanii sau zilele de week-end, doamnele dau navala la shopping. Totul este redus la jumătate sau chiar 70%. Cu asemenea preturi, e greu sa rezisti tentatiei de a-ti reinnoi garderoba ...Tu oare poti sa rezisti? Eu una, nu am reusit, asa ca am ales sa-mi improspatez garderoba cu 2 piese vestimentare noi !!..Cu ocazia Centenarului, Bucuresti Mall a pregatit un proiect cultural inedit prin care sa expuna cele mai importante si renumite opere de arta ale romanilor. Pana pe 30 septembrie Bucuresti Mall ne asteapta cu mic cu mare, sa descoperim povestile unora dintre cei mai cunoscuti inventatori romani si fabuloasele lor opere de arta!

@Buzzstore @BucurestiMallVitanYou may also like

Niciun comentariu:

Translate