HIMALAYA HERBAL HEALTHCARE

0 Comments
A venit toamna,
Acopera-mi inima cu ceva....
Hei, hei.. hai sa nu incepem sa visam totusi. Da, a venit toamna, dar sa fiu sincera as da orice sa intorc vara din drum.. Nu vreau sa mai plece niciodata de la noi, sa ramana vesnic aici. Nu-i asa ca ar fi minuntat sa fie vesnic vara? Odata cu venirea toamnei, incepem sa renuntam la hainele subtiri si pe zi ce trece scoatem tot mai multe hainute groase din garderoba..
Ce-i drept pana acum ceva timp chiar uram toamna si iarna, pentru ca..fiind mai sensibila din fire, nici nu se asterneau bine zilele racoroase peste tara noastra ca eu si prindeam din zbor o mica raceala.. Si spun "mica raceala'' la inceput, ca mai apoi raceala crestea mare si ma dobora pur si simplu.. Cert este ca de una singura nu reuseam s-o infrunt si nici leacurile bunicii nu-mi erau de folos, aveam nevoie de un adevarat scut care sa ma protejeze de virusii rau-facatori si sa-mi ajute organismal sa lupte impotriva racelii. Tot cautand in stanga si-n dreapta o minune care sa-mi sara in ajutor, se pare ca astrele mi-au suras si minunea mult asteptata s-a aratat in calea mea: Himalaya. Da, ati auzit bine, minunea poarta nume de fata si a devenit prietena  alaturi de care petrec zilele friguroase..
Himalaya este o companie cu o istorie si o traditie semnificative, jucand un rol important in transpunerea stiintei Ayurveda in intreaga lume. Motivul pentru care produsele Himalaya sunt printre pozitiile fruntase in ceea ce priveste utilizarea lor pe piata de profil, se datoreaza faptului ca au fost fabricate folosind tehnologia moderna. Fiecare produs Himalaya este supus cercetarii primare timp de mai multi ani si fiecare planta medicinala utilizata in produse este studiata si testata individual pentru eficacitate. Gama farmaceutica este sustinuta de mai bine de 300.000 de medici din intreaga lume. Astazi produsele companiei sunt recunoscute si recomandate de doctori si specialisti din intreaga lume si pacienti din peste 83 de tari se bazeaza pe Himalaya pentru nevoile personale de sanatate.
Site-ul Himalaya detine o gama variata de produse atat pentru sanatate cat si pentru ingrijire personala. Imbinand medicina traditionala Ayurveda cu tehnologia, produsele Himalaya, de la suplimente, pana la cosmetice, creme si geluri, au trecut testul timpului dovedindu-se produse sigure, eficiente si inovatoare.

1. Suplimente alimentare
2. Cosmetice natural pentru copii
3. Cosmetice naturale pentru adulti
4. Creme, unguente si geluri naturale


 
Fiecare produs este supus unui control calitativ şi cantitativ strict privind principiile active din plantele ce intră în compozitie şi are la bază studii experimentale şi clinice efectuate pe parcursul mai multor ani. Toate plantele medicinale folosite sunt cultivate în zone nepoluate de pe teritoriul Indiei şi sunt studiate şi testate individual pentru eficacitate. 
Concepute special pentru cei mici si deopotriva pentru cei mari, produsele Himalaya sunt aliatii de nadejde pentru intreaga familie.
Si, ca tot povesteam mai sus despre imunitatea scazuta pe care o aveam cu ceva timp in urma,iata ca descoperind suplimentele Himalaya, mai exact tabletele si siropul Septilin, am inceput sa-mi recapat sanatatea si sa-mi transform organismal intr-un scut de aparare.
Septilin este un imunomodulator natural care previne si trateaza infectiile respiratorii bacteriene, gripa si alte viroze, infectiile ORL cat si alte afectiuni alergice si nu numai.
 
 
 
 
 
Pana sa descopar produsele Himalaya, am apelat la o multime de alternative insa nimic nu m-a ajutat sa lupt impotriva problemelor. Cu ajutorul acestor suplimente, sanatatea mi s-a imbunatatit si ma pot bucura in voie de zilele racoroase cu siguranta ca organismal este protejat si aparat de 'inamici'. Am pe cine sa ma bazez la nevoie si daca vrei si TU, sa fii la current cu noutatile sau chiar sa participi la concursurile organizate pe site-ul Himalaya, este de ajuns sa te inscrii la newsletter si cu siguranta nu-ti va scapa nimic..
 
 
 
 
 
 

 


You may also like

Niciun comentariu:

Translate