VODAFONE ROMANIA SI INTERNETUL 4G

0 Comments

Au trecut ca gandul 2 luni in care am avut ocazia sa testez internetul de mare viteza de la Vodafone Romania si sa ma bucur impreuna cu cei dragi de noua tehnologie.

Vodafone Romania si BUZZstore si-au facut temele si de aceasta data si au primit nota 10+ in noua campanie de testare a produselor si serviciilor Vodafone: internet de mare viteza in reteaua 4G, aplicatii si divertisment: muzica Zonga si Tv Seenow plus un super smartphone Samsung GALAXY Core Prime..
Sunteti curiosi ce continea kit-ul primit? Imediat vom deslusi misterul si iata-le pe rand in ordinea numerelor de pe tricou dupa cum urmeaza:

1x telefon Samsung GALAXY CORE PRIME
1x ghid de BUZZ
3x vouchere de acce
s gratuit in aplicatia Zonga pentru prieteni
2x vouchere de acces gratuit in aplicatia Seenow Filme pentru prieteni
1x voucher valoric de 80 lei pentru achizitie telefon cu abonament
1x breloc Vodafone


                                     Performanta fara intrerupere...Design echilibrat...

Acum ca introducerea a fost facuta, sa-i dam drumul la cuprins si sa incepem prin a spune parerea sincera despre smartphone-ul Samsung Galaxy Core Prime.

Design-ul lui Galaxy Core Prime este conceput cu un cadru rezistent, fiind simplu si elegant. Cu o grosime de doar 8.8 mm, se potriveste perfect intr-o singura mana sau in buzunar, facandu-l usor de transportat oriunde. Fiind dotat cu o camera de 5MP, capabila de Ʈiregistrari 720p, GeoTagging si focus tactil, Galaxy Core Prime surprinde excelent orice instantanee cu aplicatia nativa Sound&Shot, ce permite captarea sunetului din jur intr-o poza sau Best Photo, cu care poti alege si imparti automat cu prietenii tai cele mai bune fotografii. Este disponibil in 3 variante de culoare (negru, gri si alb), eu preferand varianta pe alb si avand si marele noroc de a primi spre testare exact aceasta varianta.





ZONGA - muzică nelimitată mereu cu tine
Una dintre aplicatiile de care m-am bucurat a fost Zonga, un serviciu local de muzica ce m-a insotit in fiecare dimineata in drum spre servciu. Este de ajuns sa dai o cautare a artistului sau piesei favorite sa o adaugi in playlist si sa-ti creezi propriile combinatii pentru a te putea bucura de muzica de fiecare data cand cand doresti.
Zonga, muzica...nu zgomot!! Muzica vine cu tine, oriunde te-ai afla...
Nici SEENOW, nu s-a lasat mai prejos.
Fiind primul serviciu online de live TV si Video on Demand din Romania, Seenow ofera acces la continut video de cea mai buna calitate
Astfel  serviciul Tv oferit de Vodafone, pur si simplu m-a adus langa actorii mei de suflet. A fost de ajuns sa instalez aplicatia pe telefonul mobil sa-mi fac cont urmand cativa pasi simpli ca mai apoi sa ma pot bucura in voie de filmele si emisiunile favorite la un simplu click distanta.
Cod Rosu la Casa Alba, Prince of Persia, -25 de grade sunt doar cateva din zecile de filme vizionate in aplicatia Seenow.

Si, daca tot suntem la capitolul filme.. Va mai amintiti oare cozile infernale la care stateam inghesuiti doar ca sa intram in posesia unui bilet la cinema? Imi aduc aminte cum acum cativa ani, asteptam cu nerabdare sa-mi vina randul la casa de bilete sa-mi pot achizitiona "viza" de intrare si mi s-a intamplat de foarte multe ori sa nu mai prind loc in sala deoarece biletele se epuizau sau sa nimeresc pe scaune mult prea departe de scena sau in diferite colturi si unghiuri ale salii.. Acum insa, am descoperit o aplicatie de care nu m-as desparti pentru ca "imi face viata mai usoara" ..Va spun si de ce, pentru ca ma ajuta sa-mi achizitionez bilete la cinema in cativa pasi si mai mult de atat imi pot allege chiar si locul in sala. Nimic mai smplu, intru in aplcatie, gasesc filmul preferat, selectez numarul de personae apoi scaunele din sala si la final, selectez modalitatea de plata. Sunteti curiosi despre ce vorbesc? Ei bine, repejor toata lumea sa descarce aplicatia CINEMAGIA.. 
 Si, pentru ca de muzica am vorbit, de filme am vorbit, sa va povestesc putin si de aplicatia Vodafone Meteo. Aplicatie ce ne aduce pe telefon informatii furnizate de Administratia Nationala de Meteorologie despre starea actuala a vremii si prognoza pe urmatoarele 3 zile,  precum si informatii despre presiunea si umiditatea atmosferica si viteza vantului. Cu ajutorul acestei aplicatii esti la curent cu toate, in materie de precipitatii si cu siguranta nu vei iesi din casa nepregatit pentru ca vei fi mereu in pas cu "noutatile". 
 Acestea fiind spuse, ne declaram profund multumiti de serviciile Vodafone Romania si le multumim pe aceasta cale si atat lor cat si celor de la BUZZstore pentru frumoasa oportunitate de a testa in premiera supernetul 4G.
Facand o comparatie a viezei internetului 4G cu cea a unui internet normal, intr-un speed test s-a dovedit faptic ca internetul 4G isi face bine treaba, ajungand sa downloadeze cu o viteza de 64,5 Mbit/sec si sa uploadeze cu o viteza de 42,8 Mbit/ sec. O adevarata inovatie in tehnologie acest internet ne la Vodafone ne ajuta sa fim in timp real la current cu muzica preferata, filmele favorite si sa stim care va fi starea vremii, oriunde oricand..
                                                        Vodafone power to you...


You may also like

Niciun comentariu:

Translate